Kontakt

<p>

<br />
Kontakt

<br />

I tvivl om en bæredygtig måtte er noget for dig? Brug for et uforpligtende tilbud? Er der problemer med den måtte, du allerede har? Vi hjælper dig gerne med<strong> alle</strong> dine spørgsmål!Du kan kontakte os alle ugens dage på:<strong>Email: </strong><a href=”mailto:info@renvelkomst.dk” data-mce-href=”mailto:info@renvelkomst.dk”>info@renvelkomst.dk</a> – vi besvarer din mail indenfor et døgn.Og på <strong>telefon</strong> mandag-torsdag 8-16 og fredag 8-14 på +45 24 75 20 01.

</p>
[/av_textblock]

[/av_one_full]

Coral entrémåtter

Indgangsmåtter er vigtige i moderne bygninger, da de reducerer vedligeholdelsesomkostningerne, hjælper med til at holde bygningen i præsentabel stand hele dagen og beskytter interiøret mod slitage og tilsmudsning. Indgangspartiet er desuden det første dine gæster ser

Forbo Coral er en effektiv, stilfuld, brandhæmmende løsning med en lang levetid også i områder med intens trafik. Hvad enten det er regn, sne, sand eller snavs så holder Coral det udefra udenfor. Coral er nem at integrere i enhver grundplan. Resultatet er en barriere mod snavs og fugt, som kombinerer funktionalitet, sikkerhed og et stilfuldt look.

Coral er markedsleder inden for tekstile entrémåtter, og har været det gennem de seneste 50 år. Coral tilbyder i dag flere valgmuligheder end nogensinde før. Hver enkelt kollektion er udviklet med forskellige egenskaber til at håndtere smuds, fordi hvert eneste indgangsparti er unikt og har forskellige krav.