service

REN|VELKOMST tilbyder nu en Verdensnyhed.

Helt Rent på en ny måde! 100% bæredygtig og effektiv rens af alle typer af gulve.

REVOLUTIONERENDE DYBDERENGØRING

Tæpper, måtter, træ, vinyl og  linoleums gulve bliver som nye med den nye rensemetode

  Orbot teknologi en unik rensemetode:

Effektiv rengøring af gulve er resultatet af et patenteret “orbiterende” bevægelsesmønster. Kombineret med enkel håndtering og overraskende lavt lydniveau er Orbot en stor fordel for dig, kunder og rengøringspersonale.
Nøglen er de “orbiterende” rotationer som giver hurtig og fremragende rengøring og renovering på alle gulvtyper. Modsat traditionelle gulvmaskiner rengør Orbot helt i dybden – uanset hvor beskidt gulvet er.
Orbot har været en revolution siden maskinen kom på markedet i USA for nogle år siden. Siden har Orbot spredt sig til hele verden og sælges i dag via forhandlere over hele verden.
Orbot er et af de få produkter, der kan ændre rutinen i en branche. Orbot gør rent hvor alle de andre giver op!

            Bruges Orbot teknologi kun med vand. (Eca vand ) opnåes  en 100% Bæredygtig rens. 

Eca vand er Hypochlorit aktiv vand, der renser og desinficere måtter og tekstiler, fjerne lugt og vira i en behandling til gavn for indeklimaet.

Husk! at måtterene vi forhandler holdes rene og pæne, blot ved støvsugning,

  kan de med fordel renses på stedet. Periodisk rens forlænger måtterns effektivitet og  levetid.  

Download brochure      M65_Renholdelsesaftale_low

Gulvmobil .dk Bæredygtig Gulv-og Måtteservices

HELT RENT på en ny måde . Ring 70 20 20 01  og få besøg af Gulvmobilen, næste gang du ønsker rens af alle former for gulve,- tæpper- og måtter. Vi sender gerne et uforbinde tilbud.

En effektiv måtteløsning minimerer rengøringen.

Hvad er dit behov? for måtter og effektiv veligeholdelse af dine gulve? Passerer der mange mennesker igennem kontoret, skolen og din entré ?

Behovet er forskelligt – det ved vi hos Ren Velkomst.

Derfor tilbyder vi gerne en gratis og uforpligtende beregning ud fra dit behov og dine ønsker. Ønsker du besøg af en konsulent og yderligere rådgivning, kommer vi gerne på et uformelt og uforpligtende besøg.

Kontakt din Gulv- og måttespecialist. Stephan Nielsen på tlf. 70 20 20 01  eller send en mail på sn@renvelkomst.dk.

Renholdelsesservice betaler sig.

Rengøring? Det slipper vi nok ikke helt udenom,  Vi hjælper  gerne med oplæring af eget personale til at rengøre alle former for gulve . Vinyl, lineoleun, trægulve, tæpper og måtter. Vi tager også gerne en snak med dit rengøringsselskab om vedligeholdelse og rengøring – og vi tilbyder muligheden for at købe både de nyeste rensemaskiner fra Orbot, Nilfisk og Rotowach

Skiv eller ring gerne,  vi hjælper gerne med råd og vejledning.

Vidste du, at…

Hvis du allerede har en lejeaftale på måtter, og du straks ønsker du at overgå til vores service, hjælper vi  gerne med opsigelse af nuværende aftale?  Ved at tænke lidt anderledes vil du som indkøber og forbruger kunne gøre en stor forskel ved at overgå til de nye effektive og bæredygtige måtte. og spare både på økonomi og miljøet . Alene i Danmark leveres der mere en 15 mio måtteskif pr. år, Vores vision er at kunne nedbringe transport og miljøbelastningen med 75% . til fordel for vores efterkommer..

Coral- og Waterhog måtter skal ikke vaskes på vaskeri, men rengøres på stedet!

De skal bare støvsuges, hvilket er oplagt, når resten af gulvet alligevel skal have en omgang – og  måttern kan støvsuges tørre såvel som fugtige.  Er måtten ved at være tør, ligger langt det meste sand og snavs løst i måtten og kan med fordel som bare vendes inden støvsugning.

Måtterne kan skylles eller spules ( ikke højtryk) med vand og tørre hurtig op,  har i egen vådstøvsuger kan måtterne med fordel støvsuges i våd tilstand.

Hvis du ekstern rengøringsaftale, vil denne i de fleste tilfælde altid også omhandle støvsugning, og kan blot udviddes til også perioderens af måttere . Vi tilbyder  gerne koordinering af vedligeholdelse og renhold af  dine måtter med dit rengøringsselskab.  Rengøringsselskaber der allereder forhander vores måtter. Ttilbyde rådgivning i hvordan i kan optimere indgangspartier til at opnå den mest effektive måtteløsning.   Målet er  en fælles tanke at mindre rengørring kan opnås, blot ved at tænke anderledes.