service

Ren Velkomst er måtteservice på dine vilkår: En unik og tilpasset løsning.

Hos Ren Velkomst tilbyder vi for virksomheder og kommuner en unik mulighed at ikke bare købe måtter, men for vedligeholdelse og rengøring af jeres gulvmåtter – på jeres vilkår – med store besparelser til følge, herunder på vask og leje.

En effektiv måtteløsning

Hvad er dit behov? Passerer der mange mennesker igennem din entré dagligt eller kun få? Behovet er forskelligt – det ved vi hos Ren Velkomst.

Derfor tilbyder vi gerne at sende dig en gratis og uforpligtende beregning ud fra dit behov og dine ønsker. Ønsker du herefter besøg af en konsulent og yderligere rådgivning, kommer vi gerne på et uformelt og uforpligtende besøg.

Kontakt din måttespecialist Stephan Nielsen på tlf. 30 52 79 85 eller send en mail på info@renvelkomst.dk.

Renholdelsesservice

Rengøring? Det slipper vi nok ikke helt udenom, fordi rengøring er nødvendig i ekstraordinært travle indgange, hvor der ofte er behov for kontinuerlige rens af måtterne. Vi hjælper derfor gerne med oplæring af eget personale til at rengøre måtterne, eller tager en snak med dit rengøringsselskab om vedligeholdelse og rengøring af måtterne – og vi tilbyder muligheden for at købe Nilfisk-støvsugere igennem os.

Læs producentens rengøringsmanual for Coral-måtter her.

Vidste du, at…

Hvis du allerede har en lejeaftale på måtter, og du straks ønsker du at overgå til vores service, hjælper vi dig gerne med opsigelse af nuværende aftale?

Coral-måtter ikke skal vaskes? De skal bare støvsuges, hvilket er oplagt, når resten af gulvet alligevel skal have en omgang – og de kan støvsuges tørre såvel som fugtige, men er måtten ved at være tør, ligger langt det meste sand og snavs løst i måtten, som bare rystes af udenfor.

Hvis du har du en rengøringsaftale, vil denne i de fleste tilfælde altid også omhandle støvsugning, og at vi tilbyder  koordinering af vedligeholdelse og renhold af måtterne med dit rengøringsselskab?