Har du et rengøringsselskab eller gulvfirma?

Så skulle du måske overveje at blive forhandler i gennem Ren Velkomst ApS.

Vi forhandeler  Coral, Coral logo & Coral Click mondulsystem, Maountville logo og Waterhog

Vi tilbyder dig Danmarks bedste og mest bæredygtige entrémåtter.

Vi yder prisgarant på alle vores produkter, og tilbyder både eksten og intern renholdesaftaler i samarbejde med egne og  erfarne rengøringsselkaber (dig)

Hvad får du?

Ren Velkomst ApS tilbyder Danmarks dyreste måtte- løsning til den billigste pris – og som rengøringsselskab får du både fortjenste i salget, og i indtjeningen ved renholdesaftaler.

Hvordan?

De nye måtter/måttesystemer  tager op til 94% af snavs og skidt, som igen forlænger gulvet levetid reducerer rengøringsomkostninger. Og bruges de effektiv,  vil omkostninger kunne reduceres med over 64%.

Kunder, som allerede har måtteleje vil gerne spare penge og undgå, dyre og længerevarende                abonnementer.

Som forhandler af Coral måttesystemer får du også et produkt, der er godt til at åbne døren til nye kunder, fordi de der ikke har en måtte, bliver nødt til at eje én –  at tilbyde kunderne de nye effektive måtter  vil de opnår store besparelse.

Nuværende samarbejdspartnere

Nordic Clean Service 

Vi har netop indgået en samarbejdsaftale med rengøringsselskabet Nordic Clean Service. De vil i fremtiden være forhandler for Ren Velkomst og byde Danmark en Ren Velkomst.

Gulvmobil ApS

Tilbyder mere en 30 år erfaring i gulv- og rengøringsbranchen

Tilbyder alle former for Gulv-og måtteservices.

Tilbyder en unik rengøringmetode til alle typer af linoleum,vinyl, tæpper og måtter

100% bæredygtigt med den nyeste teknologi, Helt rent  kun vand (Eca) .

Besøg www.gulvmobil.dk og læs mere

Som det nyeste skud på stammen, har vi indgået et samarbejde med Gulvmobil.dk.  tilbyder alle former for gulv- og måtteservices.

Gulvmobil .dk Bæredygtig Gulv-og Måtteservices

Medlemsskaber

Foruden vores ovenstående samarbejdspartnere, så er Ren Velkomst også medlem af flere forskellige organisationer med bæredygtighed på dagsordenen.

DRF – Dansk Rengøringsteknisk Forening

Dansk Rengøringsteknisk forening medvirker til nytænkning og fortsat udvikling indenfor rengøringsområdet, og søger medindflydelse på normer, vejledninger, sikkerhed og miljø, samt formidler erfaringer og ekspertise til alle vore medlemmer.

DRF arbejder målrettet for udvikling af bedre rengøringstekniske løsninger, og virker for en fortsat udvikling af de for vores område relevante lederuddannelser

NBE – Netværk for Bæredygte Erhvervsudvikling

Netværk for Bæredygtig Erhvervsudvikling NordDanmark er et nordjysk netværk med ambition om at sætte Nordjylland i front i den grønne omstilling. NBE styrker nordjyske virksomheders konkurrenceevne gennem en målrettet indsats for miljø- og energimæssig bæredygtighed. Som et offentlig-privat netværk bygger NBE bro mellem det private erhvervsliv, det offentlige og ikke mindst vidensinstitutioner.